'

PENGIKUT TERBAIK !

Thursday, April 14, 2011

HARI TERAKHIR DI MAIJ ;)

 Haluuuuuuuuuu . . . ini story mory yg pertama utk tahun 2011. Hehe. Bukan ape , bila ada wktu terluang mcm nie r dtg mud nak b'blogging ;) Btw ari nie aq nak share dgn korank about the last day aq dkat Majlis Agama Islam Negeri Johor (tempat aq praktikal !) haha. 
So sweet lorh ;) Meh bce rmai2 meh !


Hahaha , sewel dax nie kn ??? huhu :p tgh keje pn bleh maen2 lgi. Ari last kne ceria dok ! aq tak taw ape plan diorank utk aq so aq duk diam2 jelah ;) Btw sepanjang aq praktikal dekat cni, mcm2 kerenah owg aq jmpe :p pape pn aq hanya mampu senyum dan terus senyum ;) 
(awet muda taw duk cni lme2 !) hehe.


Ok meet my friends ! ini echa dan lan ;) diorank nie roomate aq kt ofis. Mereka  nie gle2 dan act mmg gle. Hahaha jhatnye aq :p diorank b'dua nie slalu wt aq nk gelak , echa pngil lan " GEGAT" n lan plak pngil echa "TIKUS" . Lucu btol mereka nie ^_^  kalo diorank xda , aq r yg bosan.
Opss ! lupe plak nk gtaw , aq t'campak kt cni coang2 tnpa kwn2 sekolej. Kt cnilah aq jmpe kwn2 bru , diorank sume baik sngt ;) ada Echa, Timah, Izai, Fisa, Dayah, Imah, Arna, Rini, Ieka, Ain dan lain2.
Masa last day aq kt cni , ktorg wt rombongan g KFC rmai2. ;) waaaa~ sgt best !
  I likelikelikelike =D
Ok jom usha gamba kmi bersama ^_^






TQ ye kwn2 utk kad yg cntik dan hadiah tu sume;) i love it ! , hope hubungan kte sume akan b'kekalan smpai ble2. Cdey lorh nk b'pisah dgn korank :(
Sy cyg kmu semua ^_^

No comments:

Post a Comment